Kaapelinhakulaite

Tasc Finland Oy Ab myy 3M™ Dynatel™ kaapelinhakulaitteita ja niiden lisätarvikkeita. Tämän lisäksi koulutamme laiteiden käyttäjiä. Hoidamme myös Suomen 3M Oy:n puolesta laitteiden huollon ja takuuhuollon Suomesta ostetuille laitteille.

Huoltoon liittyvissä asioissa

Ennen kun lähetät laitteen huoltoon sivun alaosassa olevaan osoitteeseen. Ota ensin yhteyttä meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikä Dynatel™ kaapelinhakulaite on?

Dynatel™ on kaapelin-, putken tai kaapelin vaippavian- hakulaite. Se ei ole metallinetsin. Haettavat ja seurattava kohteet vaativat jonkinlaisen signaalin joka kulkee esim. kaapelissa. Sen takia laite muodostuu kahdesta perusosasta, signaalilähetin ja vastaanotin. Kaapelin vaippavianhakua varten tarvitaan lisäosa, A-haarukka joka toimitetaan niiden laitteiden mukana johon kyseinen ominaisuus on asennettu. ID ominaisuuksilla varustetuilla hakulaitteilla voidaan myös etsiä maanalle asennettuja EMS merkintäantenneja. Jos kysymyksessä on 3M EMS/RFID merkintäantenni voi kyseisen antennin tiedot lukea ja ohjelmoida kaapelinhakulaitteen avulla.

Lukuisten ominaisuuksien takia. Laitteita myydään eri ominaisuuksilla varustettuna. Autamme oikean mallin valitsemisessa ja koulutamme tulevia käyttäjiä laitteen käyttämisessä.


PC Dynatel toolkit ohjelmisto

Pc Dynatel toolkit ohjelmistoa tarvitaan Dynatel™ kaapelinhakulaitteen päivittämistä varten. Jos laite toimitetaan englanninkielisellä ohjelmistoveriolla voi toolkit ohjelmiston avulla säätää hakulaitteen toimimaan suomen kielellä. Toolkit ohjelmiston avulla voidaan myös ohjelmoida merkintäpallotietoja jota siirretään merkintäpalloihin hakulaitteen avulla.

Uusin ohjemistoversio päivätty 20. lokakuuta 2017 voi ladata omalle pc:lle tältä 3M:n internetsivulta

3M Dynatel™ mallit 2573E ja 2573E-iD ovat Dynatel sarjan lippulaiva malleja nämä on keväällä 2023 korvattu malleilla 2573XE malleilla

3M Dynatel™ mallit 2573E ja 2573E-iD

Mallit perustuvat viimeisimpään tekniikkaan paikannuksessa ja kaapelin vaippavian etsinnässä.

Käytössä on 6 eri signaalitaajuutta ja tarvittaessa 12W lähetys teho.

iD-mallissa on merkintäantennien paikannus-, kirjoitus- ja lukutoiminto.


Muista kysyä laitekoulutuksesta!

3M Dynatel™ mallit 2550E ja 2550E-iD

3M Dynatel™ mallit 2550E ja 2550E-iD

Mallit perustuvat viimeisimpään tekniikkaan paikannuksessa.

Käytössä on 6 eri signaalitaajuutta ja tarvittaessa 12W lähetys teho.

iD-mallissa on merkintäantennien paikannus-, kirjoitus- ja lukutoimintoMuista kysyä laitekoulutuksesta!

3M Dynatel™ malli 2220M

3M Dynatel™ malli 2220M

Malli perustuvat viimeisimpään tekniikkaan paikannuksessa.

Käytössä on 2 eri signaalitaajuutta ja tarvittaessa 12W lähetys teho. Lisäksi laite voi hyödyntää 50Hz taajuusaluetta tai nk. "Radio toimintoa".Muista kysyä laitekoulutuksesta!

3M Dynatel™ malli 2220M

3M Dynatel™ malli 1420-iD

Malli on tarkoitettu pelkästään merkintäantennien etsintää, ohjelmointiin antenniin tallennettujen tietojen lukemiseen.
Muista kysyä laitekoulutuksesta!